Klub Fitness


  • Klub Fitness este un website gândit să funcționeze exclusiv local, eventual să permită acces de la altă locație, folosit pentru a organiza abonamentele și intrările clienților unei săli de fitness.
  • Intrări pe bază de card. Programul este astfel construit încât să permită folosirea unei imprimante pentru printarea cardurilor clienților. Clienții vor folosi carduri cu coduri de bare care le vor permite să intre în sală și să se și înregistreze automat.
  • Instalarea trebuie făcută de un membru al personalului nostru și necesită și alte programe instalate în prealabil. Dintrea acestea amintim serverul local apache și un server de baze de date MySQL. Pentru mai multe detalii, accesați pagina proiectului aici.

Wellness Ghid


  • Wellness Ghid este un website care oferă vizitatorilor acces la cele mai populare săli fitness din România. De asemenea, se pot vedea poze, descriere și părerile altora despre fiecare sală în parte.
  • Administare. Website-ul dispune de un modul amplu de administrare codat de la zero special pentru necesitățile întâlnite și poate fi folosit cu ușurință de către cei care administrează site-ul.
  • Design și tehnic. Designul site-ului include modificarea a două bloguri wordpress pentru a mima tema site-ului, și de asemenea modificarea unui forum vbulletin. Site-ul suportă utilizatori și logarea acestora de oriunde, fie bloguri, forum sau pagina principală. Îl puteți accesa aici.

Games Zone


  • Games Zone este un website care oferă informații despre cele mai populare jocuri din ziua de azi și despre serverele acestora. De asemea, are nenumărate servere de jocuri care sunt urmărite și afișate în cadrul site-ului.
  • Detalii design. Designul a pornit de la o temă smarty pe care am editat-o și îmbracat-o într-o nouă formă care să suporte afișarea cu jquery a multor informații despre fiecare server în parte în cadrul site-ului.
  • Detalii tehnice. Pentru o încăcare rapidă site-ul folosește modelul de caching oferit de smarty. Are utilizatori și posibilitatea acestora de a se loga sau conecta direct la serverul de joc. Comunică în timp real cu toate serverele de joc și primește informații actualizate despre servere și jucători pe care le afișează. Puteți accesa website-ul aici