De ce beneficiați dacă lucrați cu noi?

Compania noastră vă aduce de la idee la primul client. Nu doar vă construim un site, ci îl și ajutăm să crească în mediul online până la atingerea potențialului său maxim. Astfel, fiecare proiect al nostru este realizat după următorul model:

ServiceImg
  • Pasul 1. Construcția site-ului. Fie că aveți idee despre cum vă veți dori să arate site-ul, fie că aveți deja o temă aleasă, sau pur și simplu porniți doar de la ideea afacerii, putem porni la drum. La început trebuie decis un design pe care se va lucra, apoi se vor implementa detaliile tehnice.
  • Pasul 2. Implementare detalii tehnice. Detaliile tehnice stabilite inițial vor suferi inevitabil modificări după cerințele dumneavoastră. O dată ce designul a fost hotărât, partea tehnică va fi implementată și testată astfel încât să vă îndeplinească toate cererile.
  • Pasul 3. Maturizare site. Cu site-ul dat drumul și utilizabil, începe partea de publicitate asociată. Pe lângă publicarea pe rețelele populare de socializare, site-ul va avea nevoie și de modificări aduse planului inițial pentru a aduce cât mai mulți clienți. Pentru aceasta se face un abonament (de obicei pe durată de un an) de mentenanță, pe parcursul căruia site-ul este îmbunătățit după diverse analiza de profitabilitate până ajunge la potențial maxim.

În ziua de azi, menținerea unui business este inevitabil legată și de menținerea unui site online pentru acesta. Din nefericire, puțină lume acceptă ideea că un site este mai mult decât o construcție care trebuie făcută și lăsată deoparte, ci mai degrabă un mediu de comunicare cu clienții și viitorii clienți care trebuie mereu actualizat și modificat după cerințele pieței.

Pentru a rezolva această problemă și a vă ușura munca ce ar putea cuprinde căutarea unui specialist și inițializarea acestuia în metodele de susținere ale site-ului, compania noastră vă oferă posibilitatea ca la momentul finalizării unui site să puteți rămâne clienți pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. Astfel, se poate crea un abonament de mentenanță, (menționat și la Pasul 3), care permite specialiștilor noștri care deja cunosc site-ul să lucreze în continuare la dezvoltarea lui.